2021-10-17 08:00:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nem kellene mindenki gondját a válladra vennie

Napi horoszkóp október 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint már megint a szokott önfejűséget hozod, amin nem is csodálkoznak azok, akik megszokták akaratosságodat. Talán néha nem ártana, ha látnák rajtad is a kompromisszumkészséget, a türelmet. Nehogy elveszíts egy barátot.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem kellene mindenki gondját a válladra vennie. Nem is tudnád mások életét megoldani. A segítség nem abban van, hogy te teszel helyettük meg valamit, hanem, hogy segítesz megtalálni a helyes utat. De azt sem te mondod meg!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai viselkedéseddel sok fejtörést okozhatsz a családnak. Egyszerűen képtelenek megérteni, hogy mit is akarsz elérni. Talán maga sem tudod. Egy biztos, a morgolódás, zsörtölődés nem segít ahhoz, hogy közelebb kerüljön a megoldáshoz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár nagy fokú érzékenység és az ebből fakadó bizonytalanság jellemez, most felébredhet benned a vágy, hogy a saját utadat járd. Egy kicsit talán elégedetlen vagy az otthoni munkamegosztással, ennek most hangot is adsz, ami arra sarkallja a párodat, hogy kicsit összeszedje magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap a nagy kinyilatkoztatások napja lehet. Akár te, akár a kedvesed, vagy valamelyik másik családtag tesz meg egy bizonyos bejelentést, biztos lehetsz benne, hogy az ütős lesz. De inkább jó, mint rossz értelemben.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szereted halogatni a döntéseket. Inkább mindent megteszel azért, hogy a jelenlegi helyzetet fenntartsd, de nem akarsz változtatni. A kérdés csak az, hogy ezért mennyi személyes áldozatot kell hoznod. Nehogy teljesen felőröld magad!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma ismét békésnek és nyugodtnak érzed magad. Senki és semmi nem is tud kibillenteni ebből az állapotból, aminek köszönhetően szerencsés jó hatással vagy a családra, a gyerekeidre is. Az otthonod a béke szigete - mint általában.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A házas- és vetélytárs elleni küzdelemben legyél te az elegánsabb. Többet nyom a latban a nagyvonalúság, mint a sérelmek, hibák kicsinyes felhánytorgatása. És önmagadnak is fontos, hogy emelkedett lélekkel élj.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jól alakulhat a hétvégéd, habár talán kicsit másképp, mint azt előre eltervezted volna. Na de sebaj, te Nyilas vagy, azaz tüzes és változékony, ezért a legjobban a spontán dolgokat élvezed. Zajlik az élet, végre történik valami.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha úgy érzed, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjaidat, akkor tegyél valamit a változás érdekében. Ha kapcsolatod, munkád kiüresedett, akkor vigyél változatosságot bele. A kezdeményezésed ma meghallgatásra talál.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha magányos vagy, akkor bízhatsz a rövidesen elközelgő szerelemben. Ám, ha már van valakid, akkor ne kockáztass. A közeljövőben megszaporodhatnak a csábító lehetőségek körülötted. Az édes élet azonban mellékhatásokkal járhat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Kellemes napra számíthatsz: mindenki, aki a környezetedben van, téged ajnároz, szeretget, kedvedben járhat. Talán már unalmas is, hogy ennyire küzdelem nélkül szerethetsz? Nem, ne akard ezt elveszíteni, viszonozd inkább!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: